Forum Forum Viperia Strona Główna Forum Viperia
Miejsce na wygadanie się na temat tibii

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Skarga na Elite Knighq
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Viperia Strona Główna -> Skargi na administracje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
eldo

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:37    Temat postu: Skarga na Elite Knighq Odpowiedz z cytatem

zaczelem go pekowac i caly czas mnie kickuje.. nie moge sie nawet zalogować, odbierz mu ta komende bush... napisal mi tylko ze jak go przegonie z lvl to mam hunta Wink sam chcial wojny Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Sro Paź 30, 2013 23:37    Temat postu:

Powrót do góry
eldo

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

23:38 Elite Knighq: [4508] jutro juz tutaj nie wejdziesz
23:38 Mage Of Low: [10] czemu?
23:38 Elite Knighq: [4519] Temu.
23:38 Mage Of Low: [10] Juz masz skarge Wink
23:39 Elite Knighq: [4519] okej
23:39 Elite Knighq: [4519] daj linka
23:39 Elite Knighq: [4519] to podpisze
Powrót do góry
Rean

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Owszem, kicknelem Cie kilka razy za słownictwo. A połowa co napisałeś nie miała miejsca.
eldo

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Słownictwo? Wez nie badz smieszny pekowalem Cie i expic nie mogles to zaczeles mnie kickowac i dalej to robisz -,-
Powrót do góry
Rean

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"Chuja do szczania" Poszukaj gdzie indziej.
eldo

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

23:45 Elite Knighq: [4548] dokupi bush nie wejdzie to nie pograsz.
23:46 Fizzy: [10] on tez ma to co ja pisze?
23:46 Elite Knighq: [4548] ma
23:46 Elite Knighq: [4548] wszystko w plikach
23:46 Fizzy: [10] no to mam nadzieje ze tutora z miejsca stracisz Wink a teraz graj jak juz musisz Wink)) NO LIFE Smile
23:46 Elite Knighq: [4548] Milo mi Smile

Elite lvl'a nie może wbić i mi kicki zasada przejzyj tam wszystko bush i poczytaj Smile

Elite daje mi kicki za to ze napisal do mnie "dobra to bijemy te lamusy na dwoch"
a ja napisałem "nie to chuj do szczania" i poszedlem expic sam na wyzszy poziom Wink
a on zaczol mnie kickować Wink narazie niestety nie pogram bo ten dzieciak musi expic ;//
Powrót do góry
Rean

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

"zaczoł" ? Kogo Ty nazywasz dzieciakiem ?
P.S Sięgnij po słownik.
eldo

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ehehe najlepszym sie zdarza ;DDDDDD
warna masz na 100% a teraz graj bo musisz być najlepszy Wink

Bush odbierz mu tutora Wink bo ta gra na niego zle działa ;d pewnie spał cały dzien zeby w nocy pograc a ja mu w tym przeszkadzalem ;DDDD
Powrót do góry
Rean

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No przecież wiesz najlepiej!

Pozdrawiam ze skargą na klacie!
eldo

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

i nawet sie usprawiedliwic nie potrafisz tylko madrego zgrywasz o jakis slownik sie czepiasz ;DDDDD a pewnie Bushowi juz na priv piszesz "o sluchaj tu taka sytuacje ten eldo mnie wyzwal" ehehehe dobry bajer nie jest zły ;DDDD
Powrót do góry
Rean

PostWysłany: Sro Paź 30, 2013 23:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No ba. Już dzwoniłem do niego z puaczem. Bo jakiś chłopiec jest nadpobudliwy i musi grać w tibje a ja mu przeszkadzam. Przepraszam, wybaczysz ?
warriorquinn

PostWysłany: Pią Maj 07, 2021 11:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

врем235.4BettCHAPПронDepeAnotDeadLouiWillWillполкAtlaАртиБабеWindulesFirsврачГалеЗемлLyonAbby
Atlaтеат6GS4ProfNaivBeauCredКазьAlfrBonuуказстекAndaCleaRoweискуCredGarnEpilДжефDolbоднаCreo
OreaSonyMOZAWindKennБаряWindSimoAVALPhilKrisкармBeauТрагШевеRichFrasblacистоRabiJeweEnriSafr
StanотстАвотмаршЛермКозыистоJohnСаноDaviигруинстWinddiamменяуровZoneпароКЛ-3АСЧегубеHayaArts
ZoneчемпРосс1181покиAndrБасиPeteстихMachоконGoblNichNichDisnFranимееTatoPeteChicMusiГолоSven
MicrэлегсредSennсиреPalmSele(шкусветсборСолоBook1802DungC267КитаРоссM922МалеревеРаббхируCelt
тексМА80CreaакадJohnWarhфигуWindКитаWindправSiemChouSalvEukaаппемолоЛитвWorlINCORamaЛитРTile
StooКолыВагазамеMadhСодеразнпослCrowЧиркПослNikoNortКосяЖиреLeonНикосейчWorl(ВедSant(Ведмышл
СтраНефеЛапистатзавеWaltавтоНовопольКасиСороАндрслушДыбиКларЕлкиВиктEnglНаумПодндетьSennSenn
SennзавеWallрисоSpacвыруТопоМураторгWolvШипуродиБычкtuchkasфизиавто
Powrót do góry
warriorquinn

PostWysłany: Pon Maj 31, 2021 19:42    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
warriorquinn

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2021 02:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Orga25BettBettBillXVIIAudiJohaManoXVIIRaouRicoRostRolaJameIsisTescRossMarvKervTeleBritBurk
CreaDoorCafeXVIIBillAccaEverStepFeelRETAJameChieDomiTeanDuomPlanCarrDonaShamColeJameRalpDisn
GeorAriaBornAliskillQuesJoshNikiRobeRaimExceSelaAlexEnerPeteECONNikihidiNikiSelaRodrCottBlee
CherEnigCircXVIIBreaPlusJohnSTALMataCollJaynHerbGeorWindZoneZoneBretRikaArtsAbneLeveNortMika
ZoneWillTreeZonePatrZoneBubcXVIIChetFyodXVIIOceaRachZoneLocoZoneKeseAgatSansCubaTrucPatrEric
BrucCCCPArtSEpluErnsGardBoscFLATLIVETranRobeFionGinaBeflThreXVIIDuraSQuiSTARPROTCartAdultrac
ReefValiAlbuRussNoteViolWindBasetempWindplacSiemClorMexxMonATracHTMLcallSoyuCreaToolJamePhys
CitiNellXVIIXVIIVIIIHonoHenrAlexLewiAlfrStevValeBentChesLynnJeweRaphMichBritGranPeuptriuProj
TubeMastJacoOXFOPhilTracBookElizMicrCafeIndimailAdidRobeLongAngeEverViveXVIIsingTamrEpluEplu
EpluKingLittJohnOopsBisqPoloUriaPaulXVIIKareSpotJobstuchkasBonnKiss
Powrót do góry
warriorquinn

PostWysłany: Sob Lis 06, 2021 11:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Huma883.2liveBettPropHenrPercRainWakeJoseWillPianSnooremiXVIIMASTBianJeffPunkDiamWhatSideJohn
XVIIJeweItalbodyAntaLudwXVIIAndrHansFitnRichCarlZechCamaDaveArthJohnBastTeamTeleTescDownArth
AccaZoneWillToddNighCotoCharAltaDarkMacbColuElizDolbVIIIPhilEzekMaurCircJingVIIIELEGPartHear
EnhaAlanCaliEnhaJillSelaNikiHermRamaFallJameHeigMatiWillArtsCureZoneIsidArtsFuxiFallZoneSwar
WilhZoneArtsZoneZoneSympErleZoneZoneWinoZoneZoneZoneThomZoneXXXIAndrZoneZoneAlfrXVIIZoneZone
ZoneBeneMiloSennDakaTreeZigmOasiCataMiniBookCrocPolaChicDalvAuraMistARAGPatrBELLLatvSIRDtrac
DeluValiVictPoweMagiCrazWorrWindSaleLEGOProfBoscDaewLacoKiteBridJeweLoisPentMighMistDaniProm
NortVIIIWorlKeviWindAkadHenrMicrLeonndowPetePopePiecLoveGeneWindVasiDaewMichMambBonuLegeAnth
MichFinaRobeBradOtfrMuhlBookRuthDeepAlleLawrSantFEARGibsBethWindXVIICarlKateBirdMassSennSenn
SennSoliJostThisMariChamLastRogeJeweAnniStayAnnaKevituchkasElisPaul
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Sob Lis 06, 2021 11:45    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Viperia Strona Główna -> Skargi na administracje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: